Veelgestelde Vragen

Wij hebben de meest gestelde vragen over ons product hieronder samengevat. Als u hier geen antwoord kunt vinden op uw vraag laat het alstublieft weten zodat wij kunnen helpen met het beter introduceren van ons en ons product.

Over HydroSilex

U voelt misschien twijfel over de prijs van HydroSilex maar u zult ontdekken dat HydroSilex een stuk minder kostbaar is dan uw traditionele producten (per applicatie). Gemiddeld is een 1000ml fles van HydroSilex goed voor 7 gebruiken op een gemiddeld grote auto. Dat is gemiddeld €8,- per applicatie.

HydroSilex wordt geproduceerd in Nederland met meer dan 25 jaar ervaring in de auto-industrie achter zich. HydroSilex is gemakkelijk toe te passen met lang houdbare beschermende eigenschappen die zorgen voor uw auto of boot gemakkelijk maakt. Wij bieden toegankelijke producten van hoge kwaliteit die overal bezorgd kunnen worden en door ieder gebruikt kunnen worden.

HydroSilex Recharge kan worden gebruikt op vrijwel ieder oppervlakte. Het kan worden gebruikt op metaal, roestvrij staal, aluminium, glas, chroom, plastic, houd, glasvezel, steen, marmer, tegels, stoffering, leer, lak, gel coatings en meer. U kunt HydroSilex producten gebruik op alles dat glad is; Autos, boten, motors, campers, vliegtuigen, backsplashes, spiegels en overal in uw huishouden.

Ja, U kunt HydroSilex Recharge of Marine gebruiken op matte, denim of flat finishes. HydroSilex Recharge & Marine verbeteren alleen maar het materiaal waar u het op toe past. Dus Flat finishes blijven vlak, Glanzende oppervlaktes worden nog glanzender. Het zal de originele kleur van het materiaal terug naar voren brengen al is het plastic, vinyl, leer, rubber, etc. Glanzende oppervlaktes zullen in het bijzonder blinken, voornamelijk met donkere kleuren, Metallic lak soorten, hogere glans oppervlaktes zoals chroom en meer.  U kunt het ook gebruiken op poeder-gecoate oppervlaktes. Wrijf het zorg matig in met een microvezeldoek en wrijf nogmaals met een tweede droge schone microvezeldoek.

Zelfs al is HydroSilex Recharge bekend voor zijn gebruik voor snel en gemakkelijk reinigen van ieder soort voertuig, HydroSilex Recharge is ook veilig om gebruikt te worden op huishoud oppervlaktes. We zijn nog niet getests door de FDA voor gebruik op oppervlaktes waar voedsel op wordt bereid. Het ziet er geweldig uit op roestvrijstaal, kastjes, back splashes, glas, spiegels, etc. Vet is zo makkelijk af te wrijven dat vingerafdrukken niet blijven zitten. Het is niet brandbaar en brengt het natuurlijke uiterlijk van uw materiaal naar voren. We raden echter aan dat u Marine VS Recharge in uw huis gebruikt.

HydroSilex Recharge creëert een ontzettend glad oppervlakte die dient als afweer tegen contaminatie van buitenaf terwijl het UV bescherming biedt tegen vervaging.

Ja, HydroSilex kan bevriezen. U wilt er voor zorgen dat u alle producten in een klimaat gecontroleerde ruimte bewaard om bevriezing te voorkomen.

HydroSilex is milieuvriendelijk en niet giftig. Het bevat geen agressieve zuren of zware oplosmiddelen en zijn eco-vriendelijk voor het doorspoelen via afvoerkanalen.

Hoe HydroSilex Recharge toe te passen

Hoe HydroSilex Silica Soap toe te passen

Hoe HydroSilex Rewind toe te passen 

Hier kunt u de SDS/ MSDS bladen vinden voor uw eigen gemak. 

HydrosSilex Recharge

HydroSilex Marine

HydroSilex Rewind

HydroSilex Silica Soap

Ja, Recharge is veilig om te gebruiken in auto body shops. Ons product is een Silica dioxide gebaseerd product, niet silicone gebaseerd.

Ja, HydroSilex Recharge en Marine kunnen worden toegepast op een oppervlak dat al professioneel keramisch gecoat is als een onderhoudsproduct voor het behouden van de coating.

Wij bieden onze producten liever direct aan de gebruiker. Let op bij het kopen van onze producten van een onbevoegde verkoper of derde partij, hierbij accepteren wij geen retour en bieden wij geen vergoeding aan.

HydroSilex Recharge houdt minstens 6-8 maanden maar kan zeker langer houden als het zo routine wordt gebruikt als de bedoeling is. Pas 2-3 lagen Recharge toe (met ongeveer 5-7 dagen tussen ieder gebruik) voor het maximale resultaat. Het product is ontworpen om gebruikt te worden met lagen. des te vaker het gebruikt wordt, des te beter het resultaat en de houdbaarheid.

HydroSilex Recharge is niet brandbaar. U kunt het gebruiken op oppervlaktes zoals grills, motoren, kachels, etc.

Ja dat kunt u. Wij bevelen aan dat u Marine gebruikt op uw vloerkleed, autostoelen, leer, etc. Marine is een hogere concentratie en bied u beter resultaat op dit soort oppervlaktes.

HydroSilex Recharge was ontworpen om routine gebruikt te worden voor onderhoud en om de mogelijkheid te hebben in lagen aangebracht te worden. Dit houd in dat het product aangebracht kan worden en een extra laag kan vormen over de al bestaande Recharge laag bij ieder gebruik. Het is aanbevolen tenminste 5-7 dagen tussen iedere laag te houden. U kunt echter zo vaak als u wilt het product opnieuw aanbrengen zo lang u de 5-7 dagen ertussen aanhoudt.

Recharge is ontworpen om beiden als een onderhouds coating voor tradioneel gecoate oppervlaktes te functioneren, zowel als een stand-alone bescherming. Het werkt met ieder soort professionele coatings merk om de glans, zelfreiniging, UV bescherming en het voelbaar gladde oppervlaktes te behouden. Als een stand-alone biedt het dezelfde kwaliteiten.

HydroSilex Recharge is een keramisch gebaseerde coating, het is niet ontworpen om krassen te weerstaan zoals een gebruikelijke glascoating.

HydroSilex Recharge is speciaal ontworpen om meteen een hydrofobisch effect te bieden bij aanbrenging. Zelfs al is het ontworpen om droog aangebracht te worden, het oppervlak kan meteen worden blootgesteld aan water. Ja, HydroSilex Recharge creëert een glad oppervlak dat extreem Hydrofobisch is en dat hierdoor zichzelf reinigt en minder onderhoud behoeft dan een normaal oppervlak.

HydroSilex Marine bevat een hogere concentratie voor meer poreus oppervlak zoals een gelcoating. 

Ja, wax of andere contaminanten moeten verwijdert worden voor het toepassen van HydroSilex Recharge. Wij bevelen aan dat u HydroSilex Rewind gebruikt voor het verwijderen van restante wax, vet of enig ander contaminant.

HydroSilex Marine houdt van 6 tot 8 maanden, maar kan zeker langer houden als het zo routine wordt gebruikt als de bedoeling is. U wilt beginnen met een goede basis van 2-3 lagen, let op dat u 5-7 dagen wacht tussen iedere laag die u toepast om zeker te zijn dat alle poriën van het oppervlak bedekt zijn.

Ja, HydroSilex biedt bescherming tegen oxidatie en vervaging door UV blootstelling. Het kan geen voorgaande oxidatie of vervaging ontdoen, maar voorkomt verdere oxidatie en vervaging. Wij raden aan om enig voorgaande oxidatie of vervaging te laten corrigeren voor het toepassen van Recharge of Marine.

APPLICATIE/GEBRUIK

Wij raden aan om minstens twee lagen toe te passen bij de eerste coating of bij het eerste gebruik ( met 5-7 dagen tussen iedere aanbrenging) voor een sterke basis coating als u geen professionele keramische coating heeft. Na uw eerste toepassing kunt u het naar eigen gemak opnieuw aanbrengen. Echter raden wij aan iedere 3-4 maanden een nieuwe laag aan te brengen voor constante bescherming en schoonmaak gemak. U zult misschien merken dat de laag op uw voorruit iedere maand-2 maanden opnieuw aangebracht moet worden door de schuring van de ruitenwissers. HydroSilex Recharge is ontworpen om met lagen aangebracht te worden. des te meer, des te beter. 

Nee, u hoeft Rewind niet te gebruiken voor iedere toepassing maar wij raden aan om Rewind te gebruiken voor zekerheid op een covalente binding/schone substraat voor u begint, dit om alle voorgaande wax, vet en andere contaminanten te verwijderen. Rewind is ook een geweldig voorbereidings product. Was met Silica zeep na het gebruik van Rewind, laat het oppervlak dan afdrogen voor het aanbrengen van Recharge.

Gebruik 30-50 ml Silica Soap per emmer of zeepkanon en vul het aan met warm water. Was het voertuig zoals gebruikelijk met het zeepkanon of handmatig met een spons en droog af met een schone microvezeldoek.

HydroSilex werkt perfect op alle kleuren, metallics en meer!

HydroSilex verwijdert geen watervlekken. Als uw oppervlak watervlekken of andere lak imperfecties heeft zal HydroSilex Recharge deze sterk laten opvallen. Wij raden aan enige watervlekken of andere imperfecties eerst te laten verwijderen voor aanbreng.

1) Spray verdeeld op een schoon, droog, koud oppervlakte. één sectie/paneel per keer.
2) Wrijf het meteen in met een schone microvezeldoek met zwaaibewegingen.
3) Wrijf het nog een tweede keer in met een nieuwe schone microvezeldoek en zwaaibewegingen.

1)  Spray verdeeld op een schoon, droog oppervlak.

2)  Gebruik een hoge kwaliteit, schone microvezeldoek en wrijf goed in tot alles weggewerkt is.

1)  Gebruik 30ml Silica Soap per emmer of schuimkanon en vul aan met warm water.

2)  Was het voertuig zoals gebruikelijk met het zeepkanon of handmatig met een spons en droog af met een schone microvezeldoek.

1) Spray verdeeld op een schoon, droog, koud oppervlakte. één sectie/paneel per keer.
2) Wrijf het goed in met een schone microvezeldoek met zwaaibewegingen.
3) Wrijf het nog een tweede keer in met een nieuwe schone microvezeldoek en zwaaibewegingen.

Ja, wij raden aan het oppervlak voor te bereiden voor het aanbrengen van HydroSilex. Afhankelijk van het type oppervlak zal de voorbereiding variëren. Als u Recharge wilt aanbrengen op een oppervlak dat wax of andere coatings heeft gehad dan wilt u voorbereiden met Rewind & Silica zeep; dan afdrogen en Recharge toepassen. Voor andere oppervlakte wilt u er voor zorgen dat ze schoon en vrij zijn van enige contaminanten, dan kunt u Recharge of Marine toepassen op het oppervlak.

U kunt HydroSilex Rewind gebruiken om Recharge te verwijderen.

Wij raden aan om 14 dagen te wachten als de verf gebakken is en 30 dagen als het lucht gedroogd is.

Ja, HydroSilex is een multi-oppervlakte vriendelijk product dat op vrijwel ieder oppervlak gebruikt kan worden, inclusief vinyl, wraps en clear bras. dit biedt u alle voordelen die u gezien heeft in onze videos. HydroSilex Recharge is perfect voor paint protection film aangezien die producten geen ingebouwde bescherming hebben tegen UV blootstelling. Het zal helpen om deze oppervlaktes makkelijk schoon te houden vanwege de gladde barrière, zonder de gebruikelijke ophoping van wax en andere afdichtingsmiddelen rond de zijkanten.

Nee, u kunt Recharge niet toepassen op wax. Recharge is ontworpen als een vervanging voor gebruikelijke wax en andere afdichtingsmiddelen. Onze aanbeveling is om Recharge toe te passen als het enige product, niet in samenwerking met andere wax of afdichtingsmiddelen. Die producten bieden geen aanvullende eigenschappen en kunnen zelfs Recharge verhinderen. Voor autolak, als het claying of Rewind nodig heeft zal het verwijderen van contaminanten helpen met het creëren van een nog gladdere oppervlakte wanneer u Recharge gebruikt.

1. Gebruik op een schoon, afgekoeld, droog oppervlak. Vrij van enig wax of afdichtingsmiddel.

2. Pas apart toe op ieder paneel/gedeelte. Gebruik altijd een zwaaibeweging bij het poetsen.

3. Laat Recharge of Marine nooit zelf opdrogen op het oppervlak.

4. U kunt Recharge gebruiken op alle oppervlakken van het voertuig; lak, ramen, wielen, koplampen, etc.

5. u kunt Marine gebruiken op alle externe oppervlakte van het vaartuig; lak, gel coat, voorruit, vinyl, brightwork, etc.

6. Gebruik niet te veel op het oppervlak. ongeveer 80 tot 180 ml Recharge is toepasselijk voor een gemiddelde Auto. 1000ml Marine is goed voor ongeveer 3 coats per 6-8 meter vaartuig.

7. Reinig de ruitenwissers van overtollige spray. 

8. Gebruik altijd alleen schone, droge microvezeldoeken!

9. Pas nooit toe onder direct zonlicht, sterke wind of extreme hitte.

10. Bewaar het product in een klimaat gecontroleerde omgeving.

11. Pas 2-3 lagen Recharge toe (met een tussentijd van 5-7 dagen tussen iedere toepassing) voor maximaal resultaat.

U sprayed licht het oppervlak met Marine en wrijft het voorzichtig in met een handschoen. Zorg er voor dat alles bedekt is maar pas op dat u het niet te veel inwrijft. Spray niet te veel, begin met een kleine hoeveelheid en bouw het op. Laat het oppervlak eerst compleet opdrogen voor u het gebruikt. 

Wij bevelen aan om voor uw huis HydroSilex Marine te gebruiken. Dit voor uw kastjes, huishoudelijke apparaten, douchecabine, tuinmeubels, etc. Het product is meer geconcentreerd dan Recharge en bied u langer houdbaar resultaat.

Bestellingen/verwerking

Er zijn een aantal reden waarom men misschien geen bevestigingsmail heeft kunnen ontvangen. Bijvoorbeeld:  Hebben wij een email ontvangen van uw aankopen? Heeft u uw spam email map gecontroleerd op onze mails? Als u uw email heeft ingevuld bij aankopen stuur dan graag uw correcte email naar ons op zodat wij dit kunnen nalopen en de email opnieuw kunnen sturen.

Bezoek alstublieft hydrosilex.com voor VS / Canada bezorging.

Bezoek alstublieft hydrosilex.pl voor Polen bezorging.

Bezoek alstublieft hydrosilexgermany.com voor Duitsland bezorging.

Bezoek alstublieft hydrosilex.com.au voor Australië bezorging.

Bezoek alstublieft hydrosilex.co.nz voor Nieuw-Zeeland bezorging.

Bezoek alstublieft hydrosilex.co.uk voor Verenigd Koninkrijk bezorging.

Bezoek alstublieft www.hydrosilex.fr voor Frankrijk bezorging.

Bezoek alstublieft hydrosilexbelgium.com voor België bezorging.

Bezoek alstublieft
hydrosilex.es voor Spanje bezorging.

Bezoek alstublieft hydrosilex.it voor Italië bezorging.

U kunt verwachten dat uw bestelling klaar is voor verzending binnen 1 tot 2 werkdagen. U ontvangt een tracking code bij zending en bezorging is gewoonlijk 2-3 werkdagen. 

Groothandel/distibiteuren

HydroSilex Recharge is beschikbaar voor iedereen. Beide professionele installateurs en de consument kan het product kopen. In tegenstelling tot de professionele producten die exclusief beschikbaar zijn voor de installateurs hebben wij ons product beschikbaar gemaakt voor iedereen. Wij bieden geen exclusiviteit voor onze producten.


Seems like you're in . (This is our Netherlands store)

Would you like to go to our store?